keskiviikko 25. elokuuta 2010

Muurahaispuisto

Sijainti: Oulu, Puolivälinkangas
Osoite: Muurahaistie
Karttalinkki tästä


Muurahaispuisto on isokokoinen ja avara koirapuisto, missä on sekä isoille -, että pienille koirille omat puolensa. Puisto on suosittu oululaisten keskuudessa ja sijaitsee rauhallisella paikalla. Molempien puistojen edessä ovat reilun kokoiset parkkipaikat, isojen puolelle parhaimmillaan on kai mahtunut 10 autoa vierekkäin!

Puistossa kasvaa toisella laidalla pienimuotoista puupusikkoa, missä tarvittaessa saa varjoja ja keppejä leikkikaluiksi. Lisäksi puiston oikealla laidalla, aidan toisella puolen löytyy suurempaa metsikköä, mikä sekin tarjoaa jonkinmoista varjoa, suurimmaksi osaksi puisto on kuitenkin avoin ja auringossa.

Puisto on ojitettu, jotta puisto kuivuisi nopeammin, mutta rankkojen sateiden jälkeen ja erityisesti keväisin ojat tarjoavat mahtavan kahluu/uintipaikan koirille! Muuten puisto on aikalailla ruohikon peitossa.

Talvella negatiiviseksi asiaksi luokittelisimme aitojen mataluuden lumivuorten kasvaessa, sillä isot ja keskikokoisetkin koirat pääsevät helposti pienten puolelle aidan ylitse hyppäämällä. Erään foorumin mukaan puisto kuitenkin tullaan peruskorjaamaan vuonna 2013.

Talvella on kuitenkin kiva, että isojen puolella on katulamppu, näkee sitten missä mennään ja kuka tulee portista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti